Reciklažna limenka koja pluta ohlađena na temperaturi mora

Image

Tek je početak srpnja, a temperature su opasno visoke. Već u rane jutarnje sate, penju se do 25 ˚C, a u popodnevnim satima prelaze 30˚C.

Gdje god se okrenemo svi se žale na nesnosne vrućine, a na vrućem asfaltu gotove je nemoguće normalno funkcionirati. Neki spas traže pod klimom i ventilatorom, a neki su uspjeli uloviti godišnje odmore pa su pobjegli u planine ili još bolje, u ljetne krajeve.

Image
Image

Oni koji uživaju u hladu, zvuku mora i povjetarcu, bez briga i obaveza, složili bi se da je rijetko šta dobro kao ohlađena limenka i to ni više ni manje nego na temperaturi mora. U odmorima između skokova u more i izležavanja na suncu najbolje se osvježiti prirodnim voćnim sokovima, ali naravno pazite tijekom cijelog dana da konzumirate dovoljne količine vode.

Neki koji su imali dovoljno sreće svoj godišnji već koriste i to ležeći u plićaku i pazeći da im reciklirane limenke postanu hladne. Uživaju u 100% prirodnim sokovima od naranče, jabuke i ananasa, a društvo im osim obitelji i prijatelja, rade i dobre knjige.

Image

Bitno je uživati u zasluženom odmoru, ali ono što je također bitno je da sve limenke pokupite iza sebe i da se ne ostavljaju na plaži kako bi lijepa naša ostala lijepom, ali i kako bi imali čisti planet koji je neophodan za sva živa bića.

Uživajte u ljetu i osvježenju!

Image

© 2022 znaor.com