1. Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na internetskoj stranici www.uff.hr i korištenjem ovih internetskih stranica kupac na stranici www.uff.hr potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje. Smatra se da se narudžbom i u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupnje. Korištenjem ovih internetskih stranica kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Nositelj svih prava na Internet stranici  www.uff.hr je  Uff d.o.o. (u daljnjem tekstu prodavatelj). 
 1. Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za kupce i odnose se na korištenje internetske stranice www.Uff.hr. Korištenjem internetske stranice kupci iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice www.Uff.hr u skladu s njima. Kupce upućujemo da se prije same kupnje upoznaju s ovim uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obvezama.
 2. Pravo korištenja internetske stranice osobno je pravo kupca i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. 
 3. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između kupca i prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda. 
 4. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Zabranjenuje se prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol  osobama mlađim od 18 godina kako je navedeno u Članku 11.  zakona o trgovini.
 1. Kupac je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Kupac je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje prodavatelja da uskrati takvom kupcu pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www.Uff.hr
 1. Kupac je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke te prihvaća da tvrtka d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Kupac se slaže i prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.
 1. Prodavatelj zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortiman proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaj internetske stranice www.uff.hr . Stoga je kupac dužan prije svakog korištenja internetske stranice www.uff.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.uff.hr.
 2. Korištenje internetske stranice www.uff.hr isključivo je na odgovornost kupca. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete internetskoj stranici www.uff.hr uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekida u komunikacijskoj liniji, neovlaštenog pristupa, neprikladnog ponašanja, nemara i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.uff.hr internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj internetske stranice www.uff.hr.
 3. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na www.uff.hr internetskoj stranici. Stranica www.uff.hr zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji postavljeni na internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne greške ne odgovaramo. 
 4. uff d.o.o. sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšao odabir prilikom kupovine. uff d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisa proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
 5. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (Narodne novine broj 41/14, 110/15, 14/19)
 6. Informacije o trgovačkom društvu:

          UFF d.o.o

          E-MAIL:

          OIB: 10730583972

          MB: 04360249

Načini plaćanja

Plaćanje na internetskoj stranici www.uff.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama s pripadajućim PDV-om. Iskazane redovne cijene na internet stranici www.Uff.hr vrijede za sve oblike plaćanja: obročno plaćanje, gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje. Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno.

Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtijeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti.

Također, prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Odgoda slanja ili preuzimanja proizvoda na akciji moguće je isključivo ukoliko su proizvodi plaćeni unaprijed, bilo uplatom na transakcijski račun, bilo kartičnim plaćanjem.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

 •  1. WSPay – Kreditnim karticama (American Express®, Diners Club, Visa, MasterCard®, Maestro®)

Naručene artikle možete platiti American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro, Discover i DinaCard kreditnim karticama putem WSPay sustava.

Obročno plaćanje moguće je American Express i Diners Club karticama na 2-6 rata. Minimalni iznos nije određen. Izbornik za broj rata, pojavit će se nakon što unesete podatke o kartici, odnosno kad sustav prepozna vrstu kartice.

Plaćanje kreditnim karticama obavljate na siguran način preko WsPay Payment Gateway servisa za Internet naplatu (http://www.wspay.info) koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba. Vaša kreditna kartica će biti terećena u trenutku kada pošiljka bude spremna za slanje. Sigurnosni programi koji se koriste prilikom kupnje su: American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, Verified by Visa i MasterCard SecureCode™.
Unos i prijenos osobnih podataka putem WsPay sustava
Sigurnost plaćanja kreditnim karticama:

 • 2. Pay Pal

PayPal plaćanje

Za PayPal plaćanje na www.uff.hr potrebno je znati slijedeće:

Ako kupujete iz Hrvatske, vrijednost Vaše košarice te trošak dostave, bit će konvertirani iz HRK u EUR  ili USD budući da Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja. Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana za Paypal račun, bit će terećen kroz konverziju cijene u EUR ili USD u HRK prema trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke (https://www.hnb.hr/temeljne-funkcije/monetarna-politika/tecajna-lista/tecajna-lista)

Kao rezultat konverzije (pretvaranja cijene iz HRK u EUR ili USD) u slučaju uplate putem PayPala, postoji mogućnost razlike u iskazanoj cijeni proizvoda na www.uff.hr te naplaćenog iznosa košarice.

Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi kupac.

Što je Paypal?

Paypal je elektronička trgovina (e-commerce) koja je posrednik u plaćanju između kupca i prodavatelja kroz online sredstava transfera. Jedna od najvećih prednosti PayPal-a je što korisnik prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavlja broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa te tako značajno smanjuje rizik od zloupotrebe osobnih informacija. Iz tog je razloga PayPal prihvaćen od strane korisnika kao siguran posrednik između dvije strane. Link https://www.paypal.com/hr/webapps/mpp/buyer-protection

Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko PayPal računa možete kupovati online, prebacivati novac, ali i primati novac preko interneta. Te usluge za vas kao Kupca su besplatne, a PayPal zarađuje tako što trgovcima naplaćuje proviziju po svakoj transakciji.

Ako želite otvoriti PayPal račun, potrebna vam je vlastita email adresa te kreditna ili debitna kartica. Za otvaranje vlastitog PayPal računa kliknite na ovaj link (https://www.paypal.com/hr/cgi-bin/?cmd=_display-country-functionality-outside)

Izjava o konverziji – Conversion statement

Ako plaćanje vršite iz Hrvatske putem uplate na transakcijski račun Prodavatelja, plaćanje se vrši u valuti HRK i u tom slučaju nema konverzije valute.

U slučaju naplate preko PayPal platforme sva plaćanja iz Hrvatske bit će izvršena u EUR ili USD valuti te će vrijednost Vaše košarice biti konvertirana iz HRK u EUR ili USD, budući da PayPal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe.

Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun bit će terećen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu (https://www.hnb.hr/temeljne-funkcije/monetarna-politika/tecajna-lista/tecajna-lista).

Kao rezultat konverzije (pretvaranja iznosa kupovine iz HRK u EUR ili USD) u slučaju uplate putem PayPala, postoji mogućnost razlike u iskazanim cijenama proizvoda na www.uff.hr te naplaćenog iznosa košarice.

 • 3-uplatom na žiro račun općom uplatnicom i Internet bankarstvom Prodavatelja

Dostava na kućnu adresu

Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese, odnosno na kućni prag.
Dostava se vrši putem brze pošte DPD Hrvatska . 

Dostava je 1-2 radna dana.

Dostava je besplatna za sve narudžbe na teritoriju Republike Hrvatske i Slovenija.

Minimalna narudžba je 20 kom.

Uvjeti preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo vas da nas obavijestite što je prije moguće e-mailom ili telefonom.

Povrat i reklamacije

 • Povrat

Prije samog sklapanja Ugovora, kupac ima mogućnost pregledati Uvjete korištenja „www.uff.hr” koji su navedeni na web stranici .

Povrat je moguć u roku od 14 dana.Ukoliko je proizvod otvoren ili korišten povrat nije moguće izvršiti.

REKLAMACIJE ROBE S NEDOSTATKOM

Kupac ima pravo na povrat odnosno zamjenu robe u sljedećim slučajevima:

 • isporuka robe koja nije naručena
 • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
 • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Povrat u slučaju reklamacije robe s nedostatkom se vrši tako da nakon zaprimanja prigovora, u dogovoru s kupcem, na njegovu adresu šaljemo dostavnu službu koja će preuzeti paket

Reklamacija će se smatrati valjanom ako se pregledom proizvoda, utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

Ako je reklamacija pravovaljana, o našem trošku zamijenit ćemo robu za istovjetnu bez nedostataka ili vratiti cjelokupan iznos koji je plaćen za proizvod.

U slučaju da reklamacija nije pravovaljana, tj. ako se prigovor potrošača odbije, kupac koji je uputio prigovor snosit će trošak ponovne dostave kupljenog proizvoda na adresu kupca.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, prodavatelj će nadoknadit kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju nije moguće isporučiti.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Materijalne nedostatke rješavamo sukladno Zakonu o obveznim odnosima.


Kolekcije

© 2022 znaor.com